Velkommen til vores nye smedelærling, David

Udgivet 3 jul, 2024

Mød David – Vores nye smedelærling

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye smedelærling, David, som startede hos os den 24. juni. David kommer med en stor portion entusiasme og et ønske om at lære alt, hvad der er at vide om smedefaget.

David har netop afsluttet grundforløb 1+2 og er nu klar til at tage de næste skridt i sin karriere hos os. Han har allerede vist stor interesse og dygtighed inden for metalbearbejdning og konstruktion, og vi er sikre på, at han vil blive en værdifuld del af vores team.

Som smedelærling vil David få mulighed for at arbejde med forskellige typer opgaver og lære fra vores erfarne smede. Han vil få hands-on erfaring med vores udstyr og blive en del af vores spændende projekter. Vi ser frem til at støtte David i hans udvikling og se ham vokse i sin rolle.

David har allerede gjort et positivt indtryk med sin arbejdsomhed og vilje til at lære. Vi er begejstrede for at have ham med ombord og ser frem til at se, hvordan han vil bidrage til vores virksomhed.

Velkommen til holdet, David!

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig og hjælpe dig med at nå dine mål som smed.

Seneste Nyheder

Hold dig informeret med vores seneste nyheder og historier.

6 store overdækninger på vej til Norge

6 store overdækninger på vej til Norge

Specialdesignede overdækninger afskærmer dybe skakte i betonen Snart vil 6 rammer, lavet i Aluminium 5754, med todelt låg finde vej til en norsk kunde. Overdækningerne måler 4x4 meter og er designet til at dække dybe skakte i betonen. Lågene har gennemsigtig...

læs mere
Laserskærer: Baykal BLS-NL 1530 2kW

Laserskærer: Baykal BLS-NL 1530 2kW

Præcis og Effektiv Skæring til Industrielle Behov Vi præsenterer vores Baykal BLS-NL 1530 2kW fiberlaserskæremaskine, der leverer ekstraordinær præcision og pålidelighed i skæreprocessen. Med denne maskine sikrer vi en præcision på ±0,08 mm, hvilket er afgørende for...

læs mere