6 store overdækninger på vej til Norge

Udgivet 2 jul, 2024

Specialdesignede overdækninger afskærmer dybe skakte i betonen

Snart vil 6 rammer, lavet i Aluminium 5754, med todelt låg finde vej til en norsk kunde. Overdækningerne måler 4×4 meter og er designet til at dække dybe skakte i betonen. Lågene har gennemsigtig polycarbonat på alle sider, så man nemt kan se ned i skaktene fra alle vinkler.

Rammerne er udstyret med skinner, som lågene kører på med Nylon hjul og de kan nemt åbnes af en enkelt person. For maksimal sikkerhed har lågene hasper, der holder dem lukkede og kan låses om nødvendigt.

Efter intensivt arbejde i produktionen er disse specialdesignede overdækninger nu på vej til Norge. Kunden har modtaget en prøvelevering og er begejstret for resultatet, der er specialdesignet til at opfylde deres specifikke behov og ønsker.

Vi ser frem til at se disse overdækninger i brug og er sikre på, at de vil gøre en stor forskel for vores norske kunde. Hold øje med flere spændende nyheder om vores projekter!

Seneste Nyheder

Hold dig informeret med vores seneste nyheder og historier.

Velkommen til vores nye smedelærling, David

Velkommen til vores nye smedelærling, David

Mød David - Vores nye smedelærling Vi er glade for at kunne præsentere vores nye smedelærling, David, som startede hos os den 24. juni. David kommer med en stor portion entusiasme og et ønske om at lære alt, hvad der er at vide om smedefaget. David har netop afsluttet...

læs mere
Laserskærer: Baykal BLS-NL 1530 2kW

Laserskærer: Baykal BLS-NL 1530 2kW

Præcis og Effektiv Skæring til Industrielle Behov Vi præsenterer vores Baykal BLS-NL 1530 2kW fiberlaserskæremaskine, der leverer ekstraordinær præcision og pålidelighed i skæreprocessen. Med denne maskine sikrer vi en præcision på ±0,08 mm, hvilket er afgørende for...

læs mere